Pagini

sâmbătă, 5 iulie 2014

Erin Brockovich - un film mereu actual

Putine sunt cartile pe care imi place sa le recitesc si filmele pe care sa le revad. Odata dezvaluit misterul nu reusesc sa gasesc savoarea povestii. Cu toate astea, zilele trecute am revazut pentru a patra oara Erin Brockovich si mi se pare ca nu isi pierde din frumusete sau intensitate ori de cate ori m-as uita la el. Un film care este si va fi mereu actual. 

Eroina principala are o putere psihica de neimaginat iar filmul se remarca prin intensitatea trairilor, e un film pe care il traiesti, nu il vezi. Mi se parea foarte real si de curand am aflat ca se bazeaza pe o poveste adevarata. 

Nu e neaparat preferatul meu, insa filmul asta are ceva care ma face sa pot sa il revad oricand cu placere. In poza este adevarata Erin Brockovich (in film a fost folosit pana si numele real de fata al lui Erin). 

Daca nu l-ati vazut pana acum, eu vi-l recomand cu caldura. E un film potrivit pentru o seara linistita.

Un comentariu:

  1. Si eu am vazut filmul de vreo doua ori, desi de obicei ma plictisesc cand revad un film, dar aici nu a fost cazul. Foarte interesanta tema si filmul in general este frumos realizat, merita urmarit.

    RăspundețiȘtergere