Pagini

vineri, 9 mai 2014

Tic, tac! A inceput numaratoarea inversa

Tic, tac! Incerc sa ma scutur de oboseala, sa ma transform precum calul lui Harap Alb dintr-o "rapciuga de cal grebanos, durupos si slab" (numai ca slaba nu-s:))) ), in cel mai viguros si frumos armasar din herghelie, e o necesitate.
 
Desi dorm din ce in ce mai mult, viata asta mica de 2900 de grame, ce sta da iasa din gaoace, impreuna cu fatiorul mai mare, ma sleiesc de puteri. Incerc sa imi incarc bateriile, insa niciunul din trucurile mele obisnuite nu isi mai face efectul.
 
Mai am o saptamana sa imi adun puterile, o saptamana de liniste si somn, o saptamana pe care sa o storc de viata ca un vampir, sa sorb odihna pana la ultimul strop.
 
Orice sugestie privind metode de relaxare si revigorare ete binevenita :)
 
Piticul meu infloreste, in timp ce eu ma ofilesc incet, ufff, daca m-ar uda si pe mine cineva, as imboboci din nou. O sa vina si vremea mea, o sa ma stropeasca iar ploaia (in vreo 2-3 ani) si atunci sa vedeti cu ce radacni si tulpina o sa ma mandresc.
 
O perioada o sa fiu doar mama si nimic altceva, o merit si oricum nu o sa mai am energie de irosit cu alte activitati, o sa respir doar pentru copiii mei si sper ca din cand in cand sa imi mai arunce cineva cate o bula de oxigen.
 
Nu imi dau seama daca sunt nerabdatoare pentru bucuria ce ne va umple sufletele tuturor, sau imi doresc sa mai aman putin momentul ca sa imi trag rasuflarea, e un sentiment ciudat, o mixtura de ambele.
 
Astazi am fost la ultima ecografie, Radu (caci asa o sa il cheme pe fratiorul lui Vladut) are 2900 de grame (mai mult cu 400 de grame decat fratele lui). Sunt bucuroasa si avand o greutate mai mare, sper sa nu i se taie rasuflarea, sau sa se invineteasca de fiecare data cand plange, asa cum facea Vladut. Tot ce imi doresc e sa fie sanatos si mancacios!
 
A inceput numaratoarea inversa, au mai ramas 7 zile pana cand viata ce a crescut in mine ma va parasi, pentru a ma imbratisa. Abia astept sa il aud si sa il tin la piept, asa incat sa simta toata caldura si dragostea mea!
 
Te astept dragul meu! Te astepta si tati si fratiorul tau! Hai cu noi acasa!
 

3 comentarii:

  1. Ce nume frumos ati ales! Sper sa apuci sa te odihnesti cat mai mult zilele astea, sa faci ce iti place, sa iti acorzi timp doar pentru tine si sa te rasfeti mult. Te astepta o noua perioada in care vei fi 100% dedicata unui bebe mititel si dragalas, asa ca trebuie sa iti incarci bateriile la maxim. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Raluca! Sped Sa revin cat mai curand cu vesti bune si fotografii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa fie intr-un ceas bun! Sanatate maxima si tie si lui Raducu!
    Cu drag,
    Tina

    RăspundețiȘtergere